Waarom is Popeye zo sterk?

Welkom bij onze derde Fact Friday!

Deze week gaan we bespreken waarom Popeye zo sterk is. Dus pak je notitieboekje, pen en maak aantekeningen. Deze informatie kan wederom belangrijk voor je zijn! 

Waarom is Popeye zo sterk?

We weten eigenlijk allemaal wel de reden waarom Popeye zo sterk is, hij eet namelijk gigantisch veel spinazie. Er zijn daarentegen veel mensen die niet van de smaak en textuur van spinazie houden en het daarom niet zo veel eten. Maar waarom eet Popeye nou eigenlijk zoveel spinazie en wat moet je doen als je niet van spinazie houdt? 

De reden dat spinazie zo goed is voor je spieren komt deels doordat er grote hoeveelheden ecdysteroïden in de plant te vinden zijn. Zoals sommigen onder ons weten is de reden dat Turkesterone zo goed werkt ook de aanwezigheid van ecdysteroïden. Technisch gezien is er dus een eenvoudige manier om toch de resultaten te behalen die Popeye heeft zonder die grote hoeveelheden spinazie te hoeven eten. Je raadt het al, het antwoord is: Turkesterone. 

Wil je meer informatie?

Als je meer wilt weten over waarom deze ecdysteroïden goed zijn voor onze spieren kun je hier naar onze Turkesterone informatie pagina's gaan. We hebben ook een laboratoriumtest van onze Turkesterone en Turkesterone Plus. Op deze manier weet u wat u werkelijk binnenkrijgt. 

Het spreekt voor zich, maar dit is geen voedingsadvies op welke manier dan ook. Overschrijd de aanbevolen dosis niet. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen voordat dit of elk ander voedingssupplement wordt gebruikt. Dit product is een voedingssupplement en is daarom bedoeld om te worden gebruikt naast een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.