Alles wat je moet weten over Ostarine (MK-2866)

Wat is Ostarine?

Ostarine 1

 

Ostarine, ook wel bekend als Enobosarm, Gtx-024 of MK-2866, werd in de late

jaren ’90 ontwikkeld om mensen met onder andere kanker of aids te ondersteunen met hun fysieke gezondheid. Deze ziekten gaan vaak gepaard met vermagering en sterk spierverlies waardoor er een middel nodig was die dit kon tegengaan. De SARM Ostarine bind zich aan de androgene receptoren in het lichaam waardoor spiergroei gestimuleerd wordt. Veel klinisch onderzoek volgde na de ontdekking van Ostarine en verschillende resultaten kwamen hieruit naar voren.

Onderzoeken toonde resultaten zoals toename in spiermassa, vetverbranding, sterkere botten, meer kracht, meer energie en beter herstel bij fysieke activiteiten. Deze resultaten wekte een sterke interesse in de sportwereld en al snel steeg het gebruik van Ostarine onder sporters. Zowel jong en oud was benieuwd naar de voordelen en al snel gebruikten veel jongeren SARMs waaronder Ostarine om hun sportprestaties te verbeteren.

Ostarine is makkelijk verkrijgbaar via het internet zoals de meeste SARMs. Het wordt verkocht als vloeistof, capsule of tablet en kan hoge doseringen bevatten. Omdat het product verkocht wordt als research chemical is het legaal te bestellen zolang de claim ‘alleen voor onderzoeksdoeleinden’ vermeld wordt. Gunstig zou je denken? Maar het gebruik van SARMs zoals Ostarine gaat niet zonder risico

Bijwerkingen van Ostarine

Buiten alle positieve bijwerkingen die klinisch onderzoek aantoont voor fysieke ontwikkeling zijn er ook tal van negatieve bijwerkingen gerapporteerd. Onderzoek en gebruikers melden bijwerkingen zoals hoofdpijn, vermoeidheid en misselijkheid maar ook borstontwikkeling (Gynaecomastie), afname van testosteron of schade aan het zichtvermogen. Veel Ostarine producten op het internet zijn ook zwaar overgedoseerd, tot wel 3 keer zoveel als in klinisch onderzoek. Een verhoogde inname vergroot ook de kans op negatieve bijwerkingen. Bovendien zijn SARMs waaronder Ostarine verboden door de World Anti Doping Agency en zijn de middelen niet te gebruiken voor competities omdat ze te zien zijn in dopingtests.

Alternatief

Veel sporters blijven opzoek naar een alternatief voor SARMs of Ostarine en verschillende producten stellen zich kandidaat als veilig alternatief voor Ostarine, waaronder Turkesterone. Turkesterone komt uit het Ajuga Turkestanica extract gewonnen uit de Ajuga plant. Turkesterone is een van de sterkste ecdysteroïden die verkrijgbaar is. Turkesterone wordt al jaren gebruikt in het buitenland voor zijn sterke en gezonde eigenschappen. Ook blijken de ecdysteroïden krachtige eigenschappen te hebben voor het bevorderen van de sportprestaties, met name voor bodybuilders.

Turkesterone

Turkesterone Plus van Gym Natural bevat 10% Turkesterone aangemaakt met HBC-Complex om de opname in het lichaam te verbeteren. Met 500mg Ajuga Turkestanica extract per capsule krijg je een goeie dosis binnen om van de voordelen te kunnen genieten. Deze Turkesterone is van hoge kwaliteit en wordt getest op potentie en aanwezigheid van schadelijke stoffen. De HPLC test is hier terug te vinden. Wil je meer weten over Turkesterone? Klik hier.


Turkesterone Plus Gym Natural 10% gestandaardiseerd potje voorkant 60 capsules
Turkesterone Plus
Turkesterone Plus

Turkesterone Plus

Normale prijs€29,95
/
Inclusief belasting. Verzending berekend bij het afrekenen.