Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine?

Welkom bij onze achtste Fact Friday!

Deze vrijdag hebben we het over Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine. Sommigen van jullie hebben hier misschien al van gehoord, voor degenen die dat nog niet hebben gedaan; pak dat notitieboekje, pen en maak aantekeningen. 

We hebben onlangs ons nieuwste en sterkste product gelanceerd, Turkesterone Plus! We zijn erg trots en enthousiast over het feit dat de resultaten die op het moment in de sportschool door jullie worden behaalt misschien nog meer verbeterd kunnen worden met deze nieuwe versie van Turkesterone. Wat deze nieuwe versie anders maakt is dat het gestandaardiseerd is op 10% Turkesterone en dat we Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine hebben toegevoegd. We weten dat het een rare naam heeft, maar we gebruiken dit met een hele goede reden. Deze reden zal worden uitgelegd in deze Fact Friday!  

Waarom gebruiken we Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine?

De actieve stof Turkesterone kan op zichzelf moeilijk door het lichaam worden opgenomen wanneer de concentratie van Turkesterone stijgt, zoals in 10% gestandaardiseerde Turkesterone. Om deze verminderde absorptie tegen te gaan moesten we een krachtige maar veilige oplossing vinden. Speciaal voor onze Turkesterone Plus, want dit is het sterkste en hoogste kwaliteit Turkesterone product op de markt tot nu toe! De oplossing voor dit probleem is, je raadt het al, Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine.  

We gaan niet diep in op waar de stof uit bestaat op moleculair niveau omdat we jullie hier niet mee willen vervelen. Gelukkig voor jullie hebben wij vooraf uiteraard al het onderzoek naar deze stof gedaan zodat jullie dat niet hoeven te doen.

In een notendop, Hydroxypropyl-Beta-Cyclodextrine helpt bij de absorptie van onze Turkesterone Plus. Het is een stof die vaak gebruikt wordt in de medische wereld. Het zorgt ervoor dat het medicijn, of supplement in dit geval, dat wordt ingenomen beter oplosbaar wordt in water. Hierdoor zijn de maag en darmen in staat om het bloed te voorzien van meer actieve Turkesterone. En wie wil dat nou niet, toch?

Conclusie

Het is een bekende en veel onderzochte stof die veilig is om in te nemen, anders zouden wij het niet aanbieden. We hopen dat jullie voorbij de naam van deze stof kunnen kijken en ons vertrouwen in dat het veilig is en dat dit product een belangrijke functie heeft in dit product. Als je deze stof om wat voor reden dan ook niet vertrouwt, is er altijd nog onze 2% gestandaardiseerde Turkesterone die 100% natuurlijk is 😊

Het spreekt voor zich, maar dit is geen voedingsadvies op welke manier dan ook. Overschrijdt de aanbevolen dosis niet. Zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven, kinderen onder de 18 jaar en personen met een bekende medische aandoening dienen een arts te raadplegen voordat dit of enig ander voedingssupplement wordt gebruikt. Dit product is een voedingssupplement en is daarom bedoeld om te worden gebruikt naast een gezonde levensstijl en een gevarieerde en evenwichtige voeding.